Bekijk interieurfoto's met de moderne schilderijen!

Betaalbare kunst gezocht? Houdt u van een modern interieur door kunst die perfect geďntegreerd is?
Start to Art speelt in op de vraag naar moderne schilderijen. De koper kan zelf een inbreng hebben. Hier wordt uw idee in onderling overleg creatief uitgewerkt tot betaalbare kunst.

The Visitors

The Visitors of little John's zijn mooie blikvangers die zowel op een schouw, kast of een sokkel kunnen geplaatst worden om zo uw privé woning of uw bedrijf de nodige uitstraling te geven. Start to Art plaatst de Visitors indien gewenst op een aangepaste sokkel, die ook in een aangepaste kleur kan geleverd worden, zodat ze samen met het schilderij versmelten in uw interieur.

Kunst op maat

Bent u op zoek naar kunst op maat? Zoekt u een schilderij dat voldoet aan bepaalde afmetingen zodat het perfect past in uw interieur? Bij Start to Art kiest u zelf de afmetingen van uw schilderij. Start to Art maakt werken die geďnspireerd zijn op uw eigen interieur. Het kunstwerk zal perfect aansluiten bij het geheel. Bent u geďnteresseerd in een werk uit 1 stuk of kies je voor een tweeluik of een drieluik?

Trendy schilderijen

Bent u op zoek naar trendy schilderijen in het groen. Wilt u een schilderij dat perfect past is in uw interieur en wilt u daarom de hoofdkleur van uw schilderij groen, blauw, geel of rood. Bij Start to Art kan u abstracte schilderijen kopen waarbij uzelf een inbreng kan hebben.

Hedendaagse kunst van Start to Art

Moderne kunst is een term die algemeen gebruikt wordt voor de avant-gardistische artistieke uitingen. Binnen deze moderne kunst is de abstracte kunst een belangrijke strekking. Hier wordt NIET geprobeerd om objecten uit de natuurlijke wereld exact weer te geven. Vormen en kleuren drukken iets uit door hun intensiteit en contrast. De kunst die sinds de jaren 60 gemaakt wordt, wordt meestal aangeduid met de term hedendaagse kunst.

Modern schilderij op maat

De term modern schilderij heeft niets te maken met de leeftijd van het werk, maar wel met de inhoud en typerende weergave van deze inhoud. In een modern schilderij ligt de nadruk op het uiten van emoties en verschillende thema's, al dan niet in abstracte vorm.

Schilderijen blauw

Wilt u de achtergrond van uw schilderijen blauw zodat uw schilderij perfect wordt geďntegreerd in uw interieur en past bij andere blauwe accesoires? Bij Start to Art kiest u zélf het formaat, de kleuren en de gewenste stijl aan de hand van verschillende voorbeelden. Wilt u een modern schilderij op maat gemaakt? Start to Art speelt in op de vraag naar abstracte schilderijen waarbij de koper zelf een inbreng kan hebben. Bij ons kan u dus terecht voor verschillende soorten abstracte schilderijen.

Schilderijen geel

Start to Art verkoopt kunst op maat. De koper bepaald zelf de afmetingen, kleuren en vormgeving van het schilderij, zodat het perfect past in uw interieur. Start to Art is creatief met uw idee. Daardoor kan U bij Start to Art terecht voor alle soorten fantasierijke schilderijen, ook fantasierijke schilderijen in het geel.

Abstracte kunst Antwerpen: schilderen op maat

Abstracte kunst is een richting binnen de Moderne kunst waarin niet altijd geprobeerd wordt om objecten uit de natuurlijke wereld weer te geven. Door Abstracte kunst kunnen er onderliggende principes zichtbaar gemaakt worden met vormen, kleuren, ritmes en contrasten. De eerste abstracte kunst-werken dateren van het begin van de 20e eeuw. Deze schildervorm kwam oorspronkelijk alleen voor in de westerse cultuur maar wel in meerdere landen tegelijk.

Kleurrijke schilderijen acryl

Zoekt u kleurrijke schilderijen? Bent u fan van de abstracte schilderijen van Pollock of Kandinsky en wilt u een kleurrijk schilderij kopen in deze stijl? Start to Art is een kunstgalerij waar u kleurrijke schilderijen kan kopen open waarbij de koper zelf een inbreng kan hebben. Met uw ideeën zijn wij creatief.

Abstracte kunst Vlaanderen

Wilt u de achtergrond van uw schilderijen blauw zodat uw schilderij perfect wordt geďntegreerd in uw interieur en past bij andere blauwe accesoires? Bij Start to Art kiest u zélf het formaat, de kleuren en de gewenste stijl aan de hand van verschillende voorbeelden. Wilt u een modern schilderij op maat gemaakt? Start to Art speelt in op de vraag naar abstracte schilderijen waarbij de koper zelf een inbreng kan hebben. Bij ons kan u dus terecht voor verschillende soorten abstracte schilderijen.

"Wonen met stijl" en Start to Art

Ilse De Meulemeester opende op 1 december 2007 haar nieuwe interieurszaak aan het Stadspark in Antwerpen. Beneden staan bekende realisaties van Ilse De Meulemeester zelf. De tweede verdieping doet dienst als kunstgalerij. Gerenommeerde artiesten uit binnen- en buitenland stellen hier kunst tentoon.

"Wonen met stijl" met Pieter Porters

Pieter Porters neemt je in zijn "House of Porters", aan de Kipdorpvest te Antwerpen, mee in een reis door de tijd. De geheel vernieuwde ruimten knipogen naar vroeger, maar zijn tegelijk helemaal van nu. In elke kamer, elk meubel, legt Pieter Porters een stukje geschiedenis: de High Tea Room, de boetiek, de Lounge, het bloemenatelier, stuk voor stuk met hun eigen stijl en unieke details. Elke ruimte, elk hoekje van "House of Porters" heeft zijn typisch karakter en eigenzinnige sfeer.