Bekijk interieurfoto's met de moderne schilderijen!

Zoekt U betaalbare kunst? Wilt u een modern interieur door kunst die perfect geďntegreerd is? 
Start to Art speelt in op de vraag naar moderne schilderijen. De koper kan zelf een inbreng hebben. Hier wordt uw idee in onderling overleg creatief uitgewerkt tot betaalbare kunst.

The Visitors

Start to Art verkoopt the Visitors in het kleine en grote formaat in al de beschikbare kleuren. Alle kleuren zijn steeds in stock. "The Visitors of Little John's " zijn een hype sinds het populaire tv-programma "Astrid in Wonderland" Het zijn prachtige keramische beeldjes van de Belgische kunstenaar Guido Deleu. Ze worden met de hand gemaakt en allemaal afgewerkt met uitsluitend natuurlijke elementen zoals klei en kleurpigmenten.

Schilderij acryl

Schilderijen in acryl worden uiteraard gemaak met acryl verf. Acryl verf kan met water worden verdund, maar is na droging watervast. Acryl verf heeft een hoge lichtechtheidsgraad, de kleuren zijn zuiver en krachtig. De verf droogt iets donkerder op dan hij in vochtige toestand is. Behalve met water kan acryl verf verdund worden met glanzende en matte mediums of met gel mediums waardoor de dikke smeuďge substantie blijft behouden zodat met kwast of schildermes dikke structuren kunnen worden gemaakt.

Kunst op maat

Hebt u een muur in de woonkamer waaraan je een passend, modern schilderij wilt ophangen. Kunstenares Edith Verwimp schildert het voor u het speciaal op maat. Ze vraagt aan haar klanten foto's van de plaats waar het nieuwe schilderij moet komen, de kleur van de muur, het behangpapier, tot de kleur en de stof van de gordijnen en zetels toe. Dan gaat ze aan de slag met acrylverf om het gewenste schilderij te produceren: kunst op maat. Afhankelijk van het interieur en aangepast aan de kleur van de muur. Het past perfect in je interieur!

Trendy schilderijen

Zoekt u trendy schilderijen in het groen. Wilt u een schilderij dat perfect past in uw interieur en wilt u daarom de hoofdkleur van uw schilderij groen, blauw, geel of rood. Bij Start to Art kan u abstracte schilderijen kopen waarbij uzelf een inbreng kan hebben. De afmetingen, kleuren en vormgeving van uw schilderij kiest u zelf. Wij zijn creatief met uw idee. Op die manier kan u bij Start to Art verschillende soorten trendy schilderijen kopen.

Hedendaagse kunst van Start to Art

Hedendaagse kunst interesseert U! Zoekt u Moderne kunstop maat gemaak in België. Start to Art speelt in op de vraag naar hedendaagse kunst, schilderkunst, waarbij de koper zelf een inbreng kan hebben. Bij Start to Art kiest u zélf het formaat, de kleuren en de gewenste stijl aan de hand van verschillende voorbeelden, met andere woorden wij schilderen op maat. Start to Art verkoopt hedendaagse kunst in een apart kleedje!

Modern schilderij op maat

Wilt u een modern schilderij op maat in een bepaalde kleur? Wilt u misschien de hoofdkleur van uw schilderij rood zodat het perfect past bij uw rode zetel of andere rode accesoires in uw interieur? Bij Start to Art kiest u zélf het formaat, de kleuren en de gewenste stijl aan de hand van verschillende voorbeelden. Start to Art speelt dus in op de vraag naar het moderne schilderij waarbij de koper zelf een inbreng kan hebben. In onderling overleg wordt uw idee creatief uitgewerkt tot een modern schilderij.

Schilderijen blauw

Zoekt u abstracte kunst in Vlaanderen? Wilt u de achtergrond van uw schilderijen blauw zodat uw schilderij perfect wordt geďntegreerd in uw interieur en past bij andere blauwe accesoires? Bij Start to Aart kiest u zélf het formaat, de kleuren en de gewenste stijl aan de hand van verschillende voorbeelden. Wilt u een modern schilderij op maat gemaakt? Start to Art speelt in op de vraag naar abstracte schilderijen waarbij de koper zelf een inbreng kan hebben. Bij ons kan u dus terecht voor verschillende soorten abstracte schilderijen.

Schilderijen geel

Start to Art verkoopt kunst op maat. De koper bepaald zelf de afmetingen, kleuren en vormgeving van het schilderij, zodat het perfect past in uw interieur. Start to Art is creatief met uw idee. Daardoor kan U bij Start to Art terecht voor alle soorten fantasierijke schilderijen, ook fantasierijke schilderijen in het geel.

Abstracte kunst Antwerpen: schilderen op maat

Abstracte kunst is een richting binnen de Moderne kunst waarin niet altijd geprobeerd wordt om objecten uit de natuurlijke wereld weer te geven. Door Abstracte kunst kunnen er onderliggende principes zichtbaar gemaakt worden met vormen, kleuren, ritmes en contrasten. De eerste abstracte kunst-werken dateren van het begin van de 20e eeuw. Deze schildervorm kwam oorspronkelijk alleen voor in de westerse cultuur maar wel in meerdere landen tegelijk. Abstracte kunst is niet zozeer een uitvinding van een individueel schilder maar stak de kop op als een cultureel fenomeen.

Schilderijen genre Kandisnky

Kandinsky wordt algemeen gezien als de grondlegger van de abstracte kunst. Hijzelf heeft in 1910 het abstracte schilderen ontdekt. De abstracte schilderijen van Kandinsky hadden geen onderwerp of stelde geen enkel herkenbaar object voor. Het schilderij was uitsluitend samengesteld uit lichtende kleurvlakken.

Abstracte kunst Vlaanderen

Zoekt u abstracte kunst in Vlaanderen? Abstracte schilderijen zijn schilderijen die GEEN objecten, personen of omgevingen uit de natuurlijke wereld weergeven. In abstracte schilderijen zal veelvuldig gebruik gemaakt worden van kleuren en vormen die afwijken van de werkelijkheid. Deze vormen en kleuren drukken iets uit door hun intensiteit en contrast. Abstracte schilderijen zijn een fenomeen van het begin van de 20e eeuw.

"Wonen met stijl" en Start to Art

"Wonen met stijl" is een boek met een sfeervolle mix van zowel moderne als klassieke ontwerpen. Diverse bouwstijlen komen aan bod in de tweede edite van "Wonen met stijl" ook de interieurinrichting, van klassiek tot modern. Hierdoor verleenden tal van specialisten hun medewerking: Flamant Home Interiors, Scapa Home, Chris Mestdagh, Pieters Porters, Ilse De Meulemeester enz... Deze luxueuze uitgave van "Wonen met stijl" bevat ook een praktisch gedeelte waarin je heel wat adressen vindt van gedegen vakspecialisten en decorateurs, of je nu parket wilt leggen, je huis opnieuw wilt behangen of uitkijkt naar een nieuw schilderij. Omdat wonen steeds meer een totaal gebeuren is waarbij relaxed cocoonen en genieten met alle zintuigen centraal staan, ontbreken specialisten uit aanverwanten sectoren, zoals de bloemsierkunst of de kunst, niet. Edith Verwimp van Start to Art heeft deel genomen aan de tweede editie van "Wonen met stijl".

"Wonen met stijl" met Pieter Porters

Pieter Porters logo is "More is more". Zijn interieurs zijn rijkelijk, vol en gezellig, ja zelfs een tikje decadent. Voor Pieter Porters is wonen een kwestie van gevoel en authenticiteit. Interieurs waar in geleefd mag worden. Zijn huizen zijn écht!